BURSA / NİLÜFER - Ali Karasu İlkokulu

Ali Karasu İlkokulu

Çamlıca Mahallesi Erdek Sokak No.18 16110 Nilüfer/BURSA
Vizyon
Hizmet verdiği tüm birimlere modern bir eğitim ortamı hazırlamış, imkânlarını en verimli biçimde değerlendiren, teknolojiyi iyi kullanan Atatürk ilkelerine, milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma imkanı sunmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler
İLKOKUL: 08.20-13.10 ANASINIFI: 08.00-13.00 (Sabah Grubu) 13.00-18.00 (Öğle Grubu)
KALORİFER-DOĞALGAZ
Ulaşım
ACEMLER-KÜÇÜKSANAYİİ DURAKLARINDAN B5 HALK OTOBÜSÜ İLE EĞİTİMCİLER CD.-DİKKALDIRIM-ÇEKİRGE-DEVLET HASTANESİ DURAKLARINDAN 6F1 İLE ÇALI-EĞİTİMCİLER CD.-DİKKALDIRIM-ALTIPARMAK-DEVLET HASTANESİ DURAKLARINDAN 6F2 İLE OKULUMUZA ULAŞILABİLİR.
ÇAMLICA MAHALLESİ ERDEK SOKAK NO:18
MERKEZ
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA HER SENE OKUL İÇİ FUTBOL TURNUVALARI YAPILIP BAŞARILI OLAN TAKIM İLÇE TURNUVALARINA KATILMAKTADIR.AYRICA NİLÜFER SPOR ŞENLİKLERİ VE DİĞER ORGANİZASYONLARA KATILIP İL İÇİ VE TÜRKİYE ÇAPINDA,ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR.