BURSA / NİLÜFER - Ali Karasu İlkokulu

Anasınıflarımız eTwinning Kanatlarım Var Benim Projesi Yürütüyor

KANATLARIM VAR BENİM eTwinning PROJESİ /(I Have Wings Project) Başlıyor.

Kuruculuğunu okul öncesi öğretmenimiz Ümran DOĞU ile İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Anasınıfı öğretmeni Figen ERDOĞAN'ın yaptığı projemizde çalışmalarımıza başladık.

Projemiz Arnavutluk(2),İspanya(1),Letonya(1),Litvanya(4),Romanya(8),Sırbıstan(1),Türkiye(10) ve Yunanistan(1) ortak öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla sürdürülecektir.

Projemizde öğrencilerimiz kuşların yaşamı ile ilgili ilginç şeyler keşfedecek, doğal hayatın içinde kuş gözlemi yaparak fotoğrafçılık sanatı ile tanışacak, iklim değişikliğinin ve insan faaliyetlerinin kuş çeşitliliği üzerindeki etkisini fark edecek, ilginç kuş yuva tasarımları yapacaklar, Biyomimetik bilimi ile tanışarak kuşlardan ilham alınarak yapılmış icatları öğrenecekler, kuşların korunması için bir kampanya oluşturacaklardır. Projenin belirli aşamalarında STEAM yöntemi öğretim uygulamalarına entegre edilecektir.

03-12-202103-12-202103-12-2021

Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 03.12.2021 16:47 - Görüntülenme: 318